Προτάσεις και Ιδέες

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΤΑΣ

Μουσικές και τραγούδια της θάλασσας, ακούγονται κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στη «Γιορτή της Τράτας», που πραγματοποιείται στο γραφικό ψαροχώρι του Κότρωνα..

Aναπαράσταση του παραδοσιακού ψαρέματος με τράτα, ρίξιμο διχτυών και καλάρισμα,παραδοσιακοί και νησιώτικοι χοροί, καθώς και ψαρομεζέδες και κρασί όλα δωρεάν προσφορά στου επισκέπτες.

Για αυτή την γιορτή παρέχουμε ειδικό πακέτο διαμονής σε τιμή προσφοράς.

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

Το μικρό νησάκι Κρανάη, είναι από μόνο του ένα ρομαντικό σκηνικό για γάμους. Ερωτικό καταφύγιο της ωραίας Ελένης, διαθέτει ένα λιλιπούτειο εκκλησάκι τον Άγιο Πέτρο ακριβώς απέναντι από το Λιμάνι και είναι ιδανικός ατμοσφαιρικός τόπος για τέλεση γάμων. Η θέα απέναντι στο Γύθειο και τριγύρω την θάλασσα είναι ονειρεμένη, σαν να είσαι σε άλλο κόσμο!

Η πρόσβαση στο νησάκι μπορεί να γίνει με στολισμένη ψαρόβαρκα μέχρι το εκκλησάκι ενώ όλο το σκηνικό προσφέρεται για φωτογράφηση. Πευκοδάσος, Πέτρινος Φάρος, Μανιάτικος Πύργος, Καρνάγιο… Όλα αυτά σε μια κουτσουλιά γής!

Στην VillaDrossia διαθέτουμε εμπειρία και μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην οργάνωση μια επιτυχημένης γαμήλιας εκδήλωσης.

ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΓΥΘΕΙΟΥ

Στο Βαθύ, λίγα χιλιόμετρα από τη Villa Drossia λειτουργεί ιππικός όμιλος που προσφέρεται για μαθήματα ιππασίας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας. Εσείς που αναζητάτε περισσότερους τρόπους για να έρθετε σε επαφή με τη φύση και να νοιώσετε ίσως λίγο πιο ελεύθεροι, λίγο πιο πρωτόγονοι…

Καβάλα στο άλογο, με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ξεκινήστε την περιήγησή σας στη Μάνη. Κάντε ιππασία σε δρόμους και σοκάκια που διαβαίνουν βουνά, φαράγγια, ποτάμια ή παραλίες και θα σας χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις. Τοπία με έντονες αντιθέσεις, ξεχωριστή γεωμορφολογία, οικοσυστήματα ιδιαιτέρου κάλλους που ομορφαίνουν τη διαδρομή σας και σας αφήνουν να απογειωθείτε…

Μια καταπληκτική ευκαιρία για μια ολόκληρη οικογένεια ή για μια παρέα φίλων σε όμορφες χαλαρές βόλτες πάντα με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.