Μακροχρόνια Ενοικίαση

Γιατί;

Ήπιος χειμώνας (χωρίς παγωνιά), μεγάλη ηλιοφάνεια, ξηρό κλίμα και 7 μήνες το χρόνο δυνατότητα κολύμβησης.

Χαμηλό κόστος ζωής, με ενοίκιο τόσο χαμηλά όσο €300 το μήνα για ένα επιπλωμένο διαμέρισμα.

Υγιεινά τρόφιμα, δεδομένου ότι η Λακωνία είναι η πατρίδα της ελιάς και του πορτοκαλιού στην Ελλάδα. Τοπική υπαίθρια αγορά κάθε Παρασκευή για το φρέσκο ​​ψάρι και φρούτα ή λαχανικά εποχής.

Εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα (3 ώρες με το αυτοκίνητο), 80 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Ένα καλά οργανωμένο τοπικό νοσοκομείο.

Πολύ καλή κοινωνική ζωή με μια καλά οργανωμένη ξένη κοινότητα που βασίζεται στο Γύθειο (σύλλογος κινηματογραφόφιλων, δραστηριότητες μουσικής, γιορτές κλπ). Η αγγλική ομιλείται παντού.

Εκπληκτικό τοπίο, με ποικιλία τοπίου (από ατελείωτες παραλίες μέχρι υψηλές βουνοκορφές) ένα ακόμα παρθένο ανέγγιχτο από το μαζικό τουρισμό.

Απολαύστε

Αν θέλετε να περάσετε λίγο απρόσκοπτο χρόνο έξω από τις μεγάλες και πολυσύχναστες πόλεις, το Γύθειο είναι ένας παράδεισος. Απολαύστε μια ξέγνοιαστη ζωή και ποτέ δεν θα βαρεθείτε. Όλες οι εποχές του έτους, μια μεγάλη βόλτα ή ποδήλατο δίπλα από τη θάλασσα, είναι πάντα χαλαρωτική και οι πολλές δραστηριότητες σας κρατούν ζωντανό και ευτυχισμένο. Δωρεάν ποδήλατα και θαλάσσια σπορ, ένα σύγχρονο γυμναστήριο, καταδύσεις και αλεξίπτωτο, σχολές χορού, ιππασία, εκμάθηση ιστιοπλοΐας, πεζοπορικές διαδρομές στο βουνό είναι οι δυνατότητες που ασκούν το μυαλό και το σώμα σας. Μοναδικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής ομορφιάς το λιμάνι είναι τόσο χαριτωμένο που είναι απαραίτητη η στάση για τα κρουαζιερόπλοια της Μεσογείου.

Περάστε πολλές ημέρες στη βεράντα και στις καφετέριες, σμίξτε με τους ντόπιους στα λαϊκά πανηγύρια τους (χορού και φαγητού) το καλοκαίρι, εξερευνήστε την πλούσια κουλτούρα και την ιστορία των αρχαίων μνημείων της Σπάρτης, ρωμαϊκών και βυζαντινών, παρακολουθήστε θεατρικές παραστάσεις και διαλέξεις. Οι πολιτιστικές δραστηριότητες μπορούν να καλύψουν πολλά ενδιαφέροντα. Η Σπάρτη, η πρωτεύουσα του νομού απέχει μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Διατίθεται δωρεάν Internet wi-fi και η δυνατότητα να συμμετέχετε με τους ιδιοκτήτες στο μάζεμα της ελιάς και το ψάρεμα με τη μικρή βάρκα τους.